021 9247

Număr cu tarif normal

Italia

Prezentare generală

Italia

Hotelul Italia oferă o experiență de cazare confortabilă și modernă, situat în inima Nesebarului, la doar câteva minute de plajă. Cu 20 de camere de nefumători distribuite pe 5 nivele, accesibile cu lift, hotelul asigură un sejur plăcut pentru toți oaspeții. Facilitățile includ o cameră de bagaje, seif, schimb valutar și Wi-Fi gratuit în zonele comune. Personalul multilingv de la recepție este pregătit să ajute cu check-in-ul și organizarea excursiilor, iar hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, pardoseală încălzită, balcon în majoritatea cazurilor, și oferă un pat dublu sau „King size”. Oaspeții se pot bucura de un minibar, frigider, telefon cu apelare directă, televizor cu canale prin satelit și Wi-Fi gratuit. Băile sunt echipate cu duș și cadă, uscător de păr și articole de cosmetică. De asemenea, hotelul oferă camere adaptate pentru persoanele cu dizabilități.

Pentru relaxare, hotelul dispune de o piscină exterioară, terasă însorită, șezlonguri și bar la piscină. Oaspeții activi pot închiria biciclete sau se pot bucura de sala de fitness, gimnastică și aerobic. Spațiul de relaxare include un spa, salon de înfrumusețare și, contra cost, saună și masaje. Programele de divertisment sunt disponibile atât pentru adulți, cât și pentru copii.

În ceea ce privește mesele, hotelul Italia oferă un restaurant pentru nefumători, sală pentru micul dejun, cafenea și bar. Pachetele de servicii cu mic dejun inclus sunt disponibile, iar bufetul bogat de la micul dejun asigură un început energic al zilei. Hotelul acceptă carduri de credit Visa și MasterCard, facilitând astfel plățile pentru oaspeți.

Această descriere a fost cosmetizată folosind inteligența artificială.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Localizare

Hotelul Italia se află în centrul Nesebarului, la aproximativ 5 minute de plaja cu nisip și pietriș. Aeroportul Bourgas (BOJ) este situat la 35 km, iar Varna (VAR) la 120 km, oferind acces facil pentru turiști.

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Italia accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Italia nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Italia

Ore de liniște

Hotelul Italia nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?