021 9247

Număr cu tarif normal

Extreme

4070 Pamporovo

Arată pe hartă

Prezentare generală

Extreme

Hotelul Extreme oferă o experiență de cazare de neuitat, înconjurat de natură magnifică și aer curat. Finalizat în 2006, hotelul dispune de 58 de camere distribuite pe patru etaje, incluzând 42 de camere duble, 6 studiouri și 6 apartamente cu terase. Printre facilitățile disponibile se numără recepție deschisă 24 de ore, seif, cameră de schi, schimb valutar, bar în hol, facilități de conferință, acces la internet și parcare. De asemenea, hotelul dispune de un club pentru copii și o zonă de joacă pentru cei mici.

Camerele sunt dotate cu balcon, încălzire centrală, baie privată cu cadă, uscător de păr, telefon cu apel direct, TV prin satelit, acces la internet, minibar, mini-frigider, facilități pentru prepararea ceaiului/cafelei și set de călcat. Fiecare cameră are un pat dublu sau king-size, asigurând confortul necesar pentru o odihnă plăcută.

Hotelul Extreme include un centru spa modern, cu piscină, bar la piscină, sală de sport, jacuzzi, masaj, saună și solar. De asemenea, se oferă activități de divertisment pentru copii, iar iubitorii de snooker pot să se bucure de acest joc în incinta hotelului.

Mesele sunt servite sub formă de bufet continental la mic dejun, iar prânzul și cina pot fi savurate fie sub formă de bufet, fie à la carte sau dintr-un meniu prestabilit. Această varietate de opțiuni culinare asigură o experiență gastronomică plăcută pentru toți oaspeții.

Această descriere a fost cosmetizată folosind inteligența artificială.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Localizare

4070 Pamporovo

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Extreme accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Extreme nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Extreme

Ore de liniște

Hotelul Extreme nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?