021 9247

Număr cu tarif normal

Novotel Abu Dhabi Al Bustan

Sheikh Rashid Bin Saeed Street / (Airport Road)/ Rabdan Street (29th Street), 95208, Abu Dhabi, UNITED ARAB EMIRATES

Arată pe hartă
Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

8.0

Foarte bun

din 9122 evaluări

Prezentare generală

Novotel Abu Dhabi Al Bustan

Novotel Abu Dhabi Al Bustan este un hotel de lux care oferă cazare în 361 de camere și suite contemporane, decorate în tonuri moderne. Fiecare cameră este dotată cu un televizor smart de 43 de inci, acces Wi-Fi de mare viteză și băi echipate cu duș și cadă. Suitele dispun de un living și televizoare de 55” și 43” în camerele de zi și dormitoare, respectiv. Hotelul oferă o gamă variată de facilități, inclusiv un centru de fitness bine echipat, camere de masaj și o piscină exterioară cu temperatură controlată, ideală pentru familii. De asemenea, oaspeții se pot relaxa în saună, în camera de aburi sau în jacuzzi-urile interioare și exterioare.

Pentru mesele zilnice, hotelul dispune de restaurantul Pepper, care oferă un bufet variat pentru mic dejun, prânz și cină, precum și de Waves lounge, un loc vibrant pentru a savura băuturi și mese. Mellow Italian Café and Bakery este locul perfect pentru a savura o cafea Lavazza proaspătă și delicii dulci, fie că lucrezi, fie că ești pe drum.

Hotelul este ideal pentru călătorii de afaceri, având un centru de afaceri, 7 săli de întâlnire și un grand ballroom de 1,385 de metri pătrați. Parcarea subterană este disponibilă gratuit, iar serviciile de valet sunt, de asemenea, oferite. Cu o evaluare de 8.4 din partea cuplurilor, Novotel Abu Dhabi Al Bustan este o alegere excelentă pentru o escapadă romantică sau o vacanță în familie.

Pentru confortul oaspeților, hotelul permite accesul copiilor de toate vârstele, iar cei mici pot beneficia de cazare gratuită în anumite condiții. Este important de menționat că animalele de companie nu sunt permise, iar măsurile de siguranță și igienă sunt respectate cu strictețe, în conformitate cu reglementările actuale.

Această descriere a fost cosmetizată folosind inteligența artificială.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Localizare

Sheikh Rashid Bin Saeed Street / (Airport Road)/ Rabdan Street (29th Street), 95208, Abu Dhabi, UNITED ARAB EMIRATES

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Novotel Abu Dhabi Al Bustan accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Novotel Abu Dhabi Al Bustan nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Novotel Abu Dhabi Al Bustan

Ore de liniște

Hotelul Novotel Abu Dhabi Al Bustan nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?