021 9247

Număr cu tarif normal

Oricând

Am găsit 5 variante de cazare în Kolympari

Prețuri pornind de la 54.40 EUR / noapte

Actualizăm rezultatele conform selecțiilor tale...

Ofertă cazare în la Mrs Chryssana Beach Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 592 evaluări

8.6

Ofertă cazare în Kolympari Grecia

Mrs Chryssana Beach Hotel se afla la malul marii, in satul Kolymbari si are piscina in aer liber cu sezlonguri si umbrele. Oaspetii au la dispozitie unitati de cazare cu aer conditionat si balcon cu vedere la Marea Cretei, la gradina sau la piscina.

de la

7740

/ noapte

Ofertă cazare în la Golden Rose Suites

Ofertă cazare în Kolympari Grecia

La doar 250 de metri de plaja, Golden Rose este situat in orasul Kolymbari. Acesta are o piscina in aer liber. Toate unitatile ofera o terasa sau un balcon cu vedere la gradina sau la mare.

de la

9030

/ noapte

Ofertă cazare în la Aphea Village

Ofertă cazare în Kolympari Grecia

Acest hotel se bucură de o locație excelentă în satul de pescari Kolymbari, la doar 400 de metri de plajă și la doar 23 km de Chania.

de la

5440

/ noapte

Ofertă cazare în la Galini Palace

Ofertă cazare în Kolympari Grecia

Hotelul CHC Galini Palace 5* este format din 128 de camere luxoase care oferă o vedere fantastică asupra Golfului Kolimbari, dintre care 25 au piscină comună și 8 sunt camere VIP cu piscină privată.

de la

18480

/ noapte

Ofertă cazare în la Euphoria Resort

Ofertă cazare în Kolympari Grecia

Acest resort se află într-o zonă liniștită la cam 1.5 km de centrul localității Kolymbari. Personalul prietenos vă stă la dispoziție pentru orice fel de ajutor la recepția din zona de primire. Servicii ca un seif și un bancomat contribuie la o ședere confortabilă. În spațiile comune este disponibil WiFi. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Resortul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului de vacanță. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, room-service și un serviciu de spălătorie. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete (contra cost). Camerele sunt amenajate cu o sufragerie, o bucătărie și o baie, de asemenea, un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire contribuie...

de la

33820

/ noapte

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?