021 9247

Număr cu tarif normal

Oricând

Am găsit 6 variante de cazare în Metamorfosi

Prețuri pornind de la 36.86 EUR / noapte

Actualizăm rezultatele conform selecțiilor tale...

Ofertă cazare în la Simeon Hotel

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 630 evaluări

8.3

Ofertă cazare în Metamorfosi Grecia

Un hotel dragut de familie, cu piscine, restaurant si hol de zi. Camerele sunt confortabile si la indemana oaspetilor, toate avand A/C, frigider, baie, balcoane cu vedere panoramica.

de la

8129

/ noapte

Ofertă cazare în la 4U Apartments

Ofertă cazare în Metamorfosi Grecia

Locatie superba, cu un view extravagant.Oaspeții se pot relaxa pe terasa la soare sau pot gusta cocktailuri de la bar. La mai puţin de 3 minute de mers pe jos se găsesc restaurante şi cafenele.Staţiunea animată Nikiti este situată la 6 km. Peştera Petralona este la 30 de minute de mers cu maşina.

de la

3686

/ noapte

Ofertă cazare în la 4U Family

Ofertă cazare în Metamorfosi Grecia

de la

3771

/ noapte

Ofertă cazare în la 4U Boutique

Ofertă cazare în Metamorfosi Grecia

Apartamente 4-You din Sithonia, Halkidiki reprezintă o destinație unică pentru vacanțe deosebite. Beneficiind de o panoramă cu păduri dese și albastru fără sfârșit, vă puteți bucura de momente de relaxare. Calitatea și armonia specifice acestei locații vă vor ajuta să evadați din rutina cotidiană și să petreceți niște momente unice și liniștitoare.

de la

6114

/ noapte

Ofertă cazare în la Porto Matina

Ofertă cazare în Metamorfosi Grecia

Hotelul Porto Matina este situat în Metamorfosi, în a doua peninsula din Halkidiki. Centrul satului este la două minute de mers pe jos de hotel. Plaja se află în fața hotelului. Distanța dintre Metamorfosi și Salonic este de 90 km.

de la

9814

/ noapte

Ofertă cazare în la Blue Dolphin Resort

Ofertă cazare în Metamorfosi Grecia

Hotelul are 171 de camere, toate cu balcon/terasa cu vedere la mare, aer conditionat, incalzire, WC, baie sau dus, frigider, radio, uscator de par, telefon, TV prin satelit. Camerele pentru familii si suitele Junior cu gradina privata, WC/baie/dus, tv prin satelit, aer conditionat, incalzire, frigider, uscator de par, telefon, mini-seif, restaurant principal, hol cu tv prin satelit, taverna, bar principal, bar de piscina, bar de plaja, mini-magazin, schimb valutar, cutii-seif, internet cafe, teren de joaca pentru copii, piscina pentru adulti si pentru copii. Umbrelele si sezlongurile de langa piscina sunt fara plata, iar cele de pe plaja cu extra-plata. Bufet pentru micul-dejun si cina, teren de tenis, de baschet, biliard, volei pe plaja, sah in gradina, sporturi acvatice pe plaja. Program de animatie cu muzica folclorica si live de doua ori pe saptamana.

de la

11314

/ noapte

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?