021 9247

Număr cu tarif normal

Oricând

Am găsit 6 variante de cazare în Potamia

Prețuri pornind de la 45.57 EUR / noapte

Actualizăm rezultatele conform selecțiilor tale...

Ofertă cazare în la Blue Sky Villas

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Bun

din 18 evaluări

7.8

last minute

Ofertă cazare în Potamia Grecia

Situat la doar 200 de metri de plajă, Blue Sky Villas se afla în Skala Potamia din Thassos. Unitățile de cazare în sistem self-catering au terasă și balcon cu vedere la grădină. Se oferă WiFi gratuit în toată proprietatea. Această casă pe 2 niveluri are 2 dormitoare, zonă de relaxare, zonă de luat masa și bucătărie dotată complet. De asemenea, se oferă aer condiționat și un TV. Cele 2 băi sunt dotate cu duș.

de la

9571

/ noapte

Ofertă cazare în la Blue Sea Beach Resort Hotel
last minute

Ofertă cazare în Potamia Grecia

Camerele și studiourile de la Blue Sea Beach sunt caracterizate de tapeturi stilate și mobilier din lemn. Ele au un mini-frigider, televizor și aer condiționat, iar studiourile includ și o chicinetă. Oaspeții pot gusta mâncăruri grecești și internaționale la restaurantul hotelului, în timp ce se vor bucura de vederea la mare. Micul dejun este servit zilnic la restaurantul hotelului pe malul mării.

de la

4557

/ noapte

Ofertă cazare în la Blue Sea Beach Hotel
last minute

Ofertă cazare în Potamia Grecia

De-a lungul plajei Skala Potamia turiștii pot găsi taverne pitorești, în care se pot bucura de mâncăruri tradiționale și pește proaspăt. Cele 16 de camere ale hotelului sunt spațioase, cu balcon, baie privată, TV, frigider și aer condiționat.

de la

4871

/ noapte

Ofertă cazare în la Ellas Hotel

Ofertă cazare în Potamia Grecia

Hotel Ellas are 25 de camere cu doua, trei sau patru paturi care ofera confort si relaxare, intre minunatia marii albastre si varful muntilor verzi. Camerele sunt perfecte pentru o minunata vacanta de familie si nu numai, cu un spatiu imens, aer conditionat, baie privata si televizor.

de la

5957

/ noapte

Ofertă cazare în la Blue Sky Apartments
last minute

Ofertă cazare în Potamia Grecia

Complexul de apartamente Blue Sky Apartments este situat in statiunea Skala Potamias din insula Thassos, la 200 de metri de plaja. La doar 150 de metri de hotel se afla statia de autobuz. Acest complex ofera turistilor sai cazare confortabila si o atmosfera calda de vacanta, intr-un mediu traditional grecesc.

de la

5100

/ noapte

Ofertă cazare în la Ntinas Filoxenia Hotel

Ofertă cazare în Potamia Grecia

Toate camerele sunt decorate in culori relaxante. Exista 9 apartamente cu 2 camere, moderne, care pot primi de la 2-6 persoane. Toate au balcoane cu vedere spre Golden Beach, spre mare sau spre piscina, cu exceptia camerelor duble economy, care au doar o fereastra si sunt la demisol. Hotelul mai are si camere superior, apartamente cu un dormitor, cu doua dormitoare si camere duble economy. Studiourile superioare au o chicinetă comună la fiecare 2 camere, în timp ce camerele de lux au chicinetă în fiecare cameră. Clientii se pot bucura de bauturi sau de o cafea in zona barului de piscina.

de la

12814

/ noapte

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?