021 9247

Număr cu tarif normal

Complex Phoenicia Blue View Belvedere

Strada Amfiteatru 6, Olimp 905503

Arată pe hartă

Prezentare generală

Complex Phoenicia Blue View Belvedere

COMPLEXUL PHOENICIA BLUE VIEW ofera servicii de inalta calitate, fiind format din 3 corpuri, Amfiteatru-Belvedere-Panoramic, cu o noua infatisare, insa tinand cont de valorile sale istorice si cu un nou nume, care sa simbolizeze un tribut adus Marii Negre, Phoenicia Blue View si-a redeschis portile in vara anului 2020.
Amplasat in statiunea Olimp, cu o suprafata de aproximativ 47.000 mp si un numar total de peste 1500 locuri de cazare, complexul de 4 stele pune la dispozitia oaspetilor o plaja privata, 4 piscine, 2 restaurante, 2 baruri si o cafenea, dar si numeroase alte facilitati. Este un loc care impresioneaza prin grandoarea sa, dar si prin designul deosebit, care te duce cu gandul la stilul romantic.
Hotelurile Belvedere detine restaurant propriu cu zona de bufet, zona de SHO W cooking, terasa si bar. Spatiul perfect pentru a va deconecta, la piscinele pentru adulti cu pool bar sau in locurile special amenajate pentru relaxare.
Phoenicia Blue View ofera in egala masura si copiilor o vacanta de vis! Acestia au la dispozitie piscina cu tobogan, locuri de joaca si spatii de relaxare.
Hotelul nu accepta animale de companie.
Paracare privata in limita disponibilitatilor.

Va informam ca incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/ persoana/ zi, conform HCL 283/23.12.2020. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Hotelul Belvedere are 217 de camere, suite si apartamente, insumand in total 455 de locuri de cazare. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege camere matrimoniale standard, matrimoniale sau twin, suite sau apartamente cu vedere la mare. Spatiile de cazare au balcoane proprii sau terasa comuna cu vedere catre mare si piscine.

Servicii Incluse:
Hotelul Belvedere are 217 de camere, suite si apartamente, insumand in total 455 de locuri de cazare. In functie de nevoile dumneavoastra, puteti alege camere matrimoniale standard, matrimoniale sau twin, suite sau apartamente cu vedere la mare. Spatiile de cazare au balcoane proprii sau terasa comuna cu vedere catre mare si piscine.

Servicii Incluse:
Piscine pentru adulti; Umbrele si sezlonguri la piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina); Parcare in limita locurilor disponibile; Mini Aquapark pentru copii; Jocuri sau concursuri pentru adulti si copii ( piscine, teras); Animatori; Muzica live; Program artistic; Umbrele si sezlonguri la plaj in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la plaj); Prosoape plaja/piscina; Loc de joaca exterior.
**programul artistic incepe din 20 iunie.

Servicii contra cost:
Apeluri nationale/internationale,
Transfer la/de la gara/aeroport Constanta/Bucuresti,
Baruri (plaja, piscine si terase),
Pool Bar A la carte - 08:00 - 20:00
Lobby Bar A la carte - 10:00 - 23:00
Cofetarie - 15:00 - 23:00
Restaurant Pizzerie - 17:00 - 23:00
Farmacie
Magazine
Umbrele si Sezlonguri ( in sectorul de plaja Premium)
Club games
Sporturi nautice

IN PERIOADELE 29.05 -20.06 SI 01.09 - 14.09 NU GARANTAM PENTRU DISPONIBILITATEA TUTUROR SERVICIILOR INCLUSE.

Servicii masa
TIPURI DE PACHETE:

1. Cazare + Mic dejun : include mic dejun bufet suedez (07:30 -10:00) - se serveste incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda.

2. Cazare + Demipensiune: include micul dejun ( 07:30 - 10:00) si masa de pranz ( 12:30 - 15:00) - acestea se servesc incepand cu a doua zi de cazare si inclusiv in ziua plecarii.
Bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bere draft, vin al/rosu/rose dozator.

3. Cazare + Pensiune Completa: include micul dejun ( 07:30 - 10:00), pranz (12:30 -15:00) si cina ( 19:00 - 21:00) - in prima de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate emsele si in ziua pelcarii se servesc doar micul dejun si pranzul.
Bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bere draft, vin al/rosu/rose dozator.

4. Cazare + All Inclusive: include mic dejun, pranz si cina, bauturi alcoolice si nonalcoolice - in prima zi de cazare se serveste cina, incepand de a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar mic dejun si pranz.
Bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rsu/rose la dozator, whisky, vodka, rom, lichior, long drinks).

5. Cazare + Ultra All Inlcusive ( disponibil in perioada 19.06 - 31.08.2025 ): include mic dejun, pranz, cina, gustari pe tot parcursul zilei, bauturi alcoolice si non alcoolice - prima zi de cazare se serveste cina, incepand cu a doua zi de cazare se servesc toate mesele si in ziua plecarii se servesc doar micul dejun si pranzul. Mesele vor fi servite intr-un restaurant distinct, situat pe plaja. In afara orelor de masa, oaspetii vor avea acces la gustari si optiunea de a comanda a la carte dintr un meniu predefinit, in acelasi restaurant.
Bauturi incluse: apa, bauturi racoritoare la dozator, ceai, cafea, cappuccino, ciocolata calda, bauturi alcoolice ( bere draft, vin alb/rsu/rose la dozator, whisky, vodka, rom, lichior, long drinks).

* Bauturile incluse pentru tipurile de pachet 1,2 si 3 sunt disponibile doar in restaurant, in timpul servirii meselor.
* Pachetul e bauturi inclus in tipul de pachet ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurant ( in intervalul de servire al meselor principale), barul all inclusive de pe plaja ( program 10:00 - 19:00) si al barurile all inclusive de la piscina ( program 10:00 - 19:00).
* Pachetul de bauturi inclus in tipul de pchet ULTRA ALL INCLUSIVE este disponibil in restaurantul de pe plaja ( 07:30 - 22:00), la barul All inclusive de pe plaja ( 10:00 - 19:00) si la barurile all incusive de la psicina ( 10:00 - 19:00).
* Pentru accesul in cadrul restaurantului, este obligatorie purtarea la mana a bratarii primite la check in. Lipsa bratarii care atesta tipul de masa rezervat poate duce la refuzul hotelului de a servi oaspetii.
* Este interzisa iesirea cu alimente sau bauturi din incinta restaurantului, chiar daca scopul este pastrarea acestora in camera.

Nu sunt incluse bauturile la: restaurantul de pe plaja ( exceptie pachetele cu ULTRA ALL INCLUSIVE), barurile de la piscina si plaja, lobby bar Panoramic si Belvedere, restaurant pizzerie si cofetarie.

PLAJA
Phoenicia Blue View pune la dispozitia oaspetilor sai sezlonguri si umbrele gratuite, in sectorul de plaja Standard, in limita locurilor disponibile.
Ocuparea sezlongului se face in ordinea sosirii la plaja.
Sezlongurile nu se rezerva. Prosoapele, hainele sau alte obiecte lasate drept rezervare, vor fi ridicate de pe sezlonguri.
Complexul Phoenicia Blue View pune la dispozitia oaspetilor sai si un sector de plaja contra cost , sectorul Premium, ce cuprinde primele randuri de sezlonguri.
Costul unui sezlong in sectorul de plaja Premium este intre 2 euro/sezlong si 8 euro/sezlong, in functie de amplasamentul acestuia si apropierea fata de mare.
Dotari camere
Dubla matrimoniala standard cu vedere spre mare/piscina - este un spatiu deschis cu o suprafata de 18 mp, zona pentru dormit cu un pat matrimonial ( 160x200 cm), fotoliu extensibil, baie cu dus, balcon individual sau terasa comuna, mobilier balcon si sunt situate la etajele 5-7.
Capacitate recomandata: 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0 - 6.99 ani) - DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE
Capacitate maxima dmisa: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani) sau 3 adulti - DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE
** pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, implica utilizarea patului si al fotoliului existent. Spatiul nu permite adaugarea unui pat suplimentar.

Dubla matrimoniala sau twin Phoenicia Blue View cu vedere spre mare/piscina - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 20-24 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial ( 160x200 cm) sau doua paturi twin ( 110x200 cm), canapea extensibila ( etaj 2 si 4) sau canapea fixa (etaj 1 si 3), baie cu dus, balcon individual, mobilier balcon. Camere matrimoniale sunt situate la etajele 1-4, iar camerele twin la etajele 1-3.
Capacitate maxima: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani) sau 3 adulti - DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE

** pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, iplica utilizarea patului si a canapelei existente. Spatiul nu permite adaugarea unui pat suplimentar.

Dubla Family Phoenicia Bluew View cu vedere spre piscina (FPBV-B) (etj. 1 ) - cuprinde un spatiu deschis cu o suprafata de 22-24 mp, zona pentru dormit cu pat matrimonial, doua paturi suprapuse 90 x 180 cm destinate copiilor, baie cu dus, terasa individuala, mobilier terasa, vedere spre piscine / mare.
Capacitate recomandata : 2 adulti + 1 copil (0 - 11.99 ani) sau 2 adulti + 2 copii (0 - 6.99 ani) - DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE
Capacitate maxima admisa: 2 adulti + 2 copii (0 - 11.99 ani) - DACA SE FOLOSESC PATURILE EXISTENTE.
** pentru acest tip de camera, cazarea la capacitatea maxima admisa, implica utilizarea patului si a fotoliului existent. Spatiul locativ nu permite adaugarea unui pat suplimentar.

Suite cu 2 dormitoare si 2 paturi - cuprinde doua spatii deschise cu o suprafata de 35-44 mp, doua zone pentru dormit cu pat matrimonial cu baldachin si pat matrimonial (doua paturi), canapea extensibila, doua bai cu dus, terasa comuna cu sezlonguri, vedere spre mare si sunt situate la etajul 5.
Capacitate minima: 2 adulti + 2 copii (7 - 11.99 ani) sau 3 adulti.
Capacitate maxima: 4 adulti si 1 infant.

Apartament cu Living si dormitor - cuprinde doua spatii deschise cu o suprafata de 35-44 mp, o zona de living si o zona pentru dormit cu pat matrimonial, canapea extensibila sau fixa, baie cu dus, balcon individual, vedere spre mare si sunt situate la etajele 3-7.
Capacitate minima: 2 adulti.
Capacitate maxima: 3 adulti si un infant.

**Alocarea spatiilor de cazare se realizeaza in functie de disponibilitatea hotelului din ziua de check in, din acest motiv nu ptem garanta un anumit etaj, un anumit tip de camera ( matrimonial/twin) sau anumit tip de canapea ( fixa/extensibila).

Facilitati copii

In camera cu 2 adulti:
Copiii 0-6,99 ani- beneficiaza de gratuitate la cazare si masa;
Copiii 7-11.99 ani, insotit de doi adulti platitori - se aplica tariful conform ofertei;
Orice persoana peste 12 ani este considerata adult si tarifata conform ofertei.
**Parintii sunt obligati sa certifice varsta copiilor, prezentand un document de identitate la momentul cazarii.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Localizare

Strada Amfiteatru 6, Olimp 905503

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Complex Phoenicia Blue View Belvedere accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Complex Phoenicia Blue View Belvedere nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Complex Phoenicia Blue View Belvedere

Ore de liniște

Hotelul Complex Phoenicia Blue View Belvedere nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?