021 9247

Număr cu tarif normal

Oricând

Am găsit 2 variante de cazare în Vartop

Prețuri pornind de la 380.00 RON / noapte

Actualizăm rezultatele conform selecțiilor tale...

Ofertă cazare în la Hotel Aries

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Foarte bun

din 191 evaluări

8.7

last minute

Ofertă cazare în Vartop Romania

Hotelul Aries se află în Vârtop și pune la dispoziție restaurant, bar, WiFi gratuit în toată proprietatea și grădină. Toate camerele oferă baie privată și TV cu ecran plat cu canale prin satelit. La un cost suplimentar, oaspeții beneficiază de parcare privată. Camerele hotelului sunt dotate cu dulap. Hotelul Aries servește micul dejun tip bufet. Proprietatea are centru de wellness și spa, cu piscină interioară și cadă cu hidromasaj. În Vârtop și zona din jur, oaspeții Hotelului Aries pot opta pentru activități, cum ar fi schi și ciclism. Arieșeni este la 8 km de hotel, iar Moneasa se află la 33 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Oradea, aflat la 82 km de Hotelul Aries.

de la

38000 RON

/ noapte

Ofertă cazare în la Pensiunea Piatra Graitoare

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.
Excepțional

din 86 evaluări

9.2

last minute

Ofertă cazare în Vartop Romania

Pensiunea Piatra Graitoare ste situate la cota 1150, in localitatea Vartop, in inima Transilvaniei. Pensiunea reprezinta locul ideal pentru o evadare la munte, departe de agitatia orasului si aproape de traditiile romanesti. Pensiunea Piatra Graitoare se afla in centrul Parcului National al Muntilor Apuseni fiind un bun punct de plecare in drumetii montane. Pestera Scarisoara se afla la doar 10km distanta. Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Piatra Graitoare ofera cazare in 9 camere cu paturi matrimoniale si pat suplimentar. Fiecare camera este dotata cu TV, balcon sau terasa, internet gratuit, baie proprie cu cabina de dus, prosoape si produse cosmetice de igiena. Micul dejun traditional poate fi servit in restaurantul pensiunii, iar la bar se pot servi bauturi traditionale si cel mai delicious vin din zona. Accesul la internet este gratuit in toata locatia. Suplimentar, Pensiunea Piatra Graitoare ofera oaspetilor receptive deschisa non-stop, drumetii, pescuit in zona, tera...

de la

45000 RON

/ noapte

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?