021 9247

Număr cu tarif normal

Hotel Marina Playa

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.9

Bun

din 1112 evaluări

Curățenie

7.9

Personal

8.8

Valoare

8.3

Confort

7.9

Mai mult

Prezentare generală

Hotel Marina Playa

Hotelul la plajă se potrivește perfect pentru familiile cu copii și se află la Playa de Palma. Diverse baruri, restaurante, magazine și cluburi de noapte se află direct în fața ușii, în plus există conexiune la mijloacele locale de transport în comun. Până la aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI) sunt aproximativ 6 km.
Hotelul oferă 4 camere single și 48 de camere duble pe 5 nivele la care se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților unității de cazare le stau la dispoziție un seif, un spațiu cu televizor, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.
Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon cu apelare directă, canale prin satelit și WiFi. Băile dispun de un duș și de o cadă.
Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Șezlongurile și umbrelele de pe terasa însorită contribuie la o vacanță perfectă. În ce privește activitățile de petrecere a timpului liber, hotelul mai oferă, pe lângă ciclism/ciclism montan, partide de golf și un solariu, și o sală de fitness contra cost.
Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un pub. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare demipensiune. Un bufet bogat la micul dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat.
Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Dotările hotelului

Mancaruri si bauturi

Restaurant

Bar

Altele

Birou de turism

Terasă la soare

Menaj zilnic

Servicii de receptie

Cameră de bagaje

Exterior

Terasă

Facilitati camere

Camere pentru nefumători

Hârtie igienică

Facilitati camere

Camere pentru nefumători

Hârtie igienică

Localizare

Politicile hotelului

Check-in

Check-in-ul începe la 13:00

Nu se impune oră limită de check-in

Check-out

Check-out înainte de 11:00

Check-out târziu în funcție de disponibilitate

Animale de companie

La hotelul Hotel Marina Playa accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Hotel Marina Playa nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Hotel Marina Playa

Ore de liniște

Hotelul Hotel Marina Playa nu impune program de liniște

Limbi vorbite

Personalul hotelului Hotel Marina Playa poate conversa în limbile Engleză, Spaniolă

Evaluare obținută în urma experienței agenților proprii, a partenerilor noștri, a aprecierilor turiștilor noștri și din alte surse disponibile public.

7.9

Bun

din 1112 evaluări

Curățenie

7.9

Personal

8.8

Valoare

8.3

Confort

7.9

Locație

9.2

Servicii

7.2

Mic dejun

8

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?