021 9247

Număr cu tarif normal

Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort

Prezentare generală

Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort

Hotelul Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort este un loc ideal pentru turiștii care caută cazare la plajă. Cu 439 de camere, 348 de apartamente și 82 de garsoniere, hotelul oferă o ambianță plăcută și facilități moderne. Recepția multilingvă asigură un check-in și check-out eficient, iar printre facilități se numără o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar și un bancomat. WiFi este disponibil în spațiile comune, iar hotelul dispune de facilități pentru persoanele cu dizabilități. O grădină frumoasă și un loc de joacă sunt ideale pentru familii, iar parcarea gratuită este disponibilă pentru cei care călătoresc cu mașina personală.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, sistem de încălzire, balcon și chicinetă cu frigider, cuptor cu microunde și aparat pentru cafea/ceai. Fiecare cameră are un televizor cu canale prin satelit/cablu și WiFi (contra cost). Băile sunt echipate cu duș și cadă, uscător de păr, iar camerele sunt disponibile și pentru nefumători. Paturile suplimentare pentru copii sunt disponibile la cerere, iar locurile de depozitare a valorilor sunt asigurate prin seifuri contra cost.

Complexul dispune de 5 piscine exterioare, inclusiv o zonă amenajată pentru copii, unde clienții se pot relaxa pe șezlonguri și umbrele. Oferind o gamă variată de activități sportive, hotelul include boccia, volei, baschet, golf, tir cu arcul și călărie. De asemenea, sunt disponibile sporturi acvatice precum scufundări și aqua-fitness. O sală de fitness, tenis de masă, biliard și programe de divertisment completează oferta de activități.

Pentru mese, hotelul oferă o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea și un bar. Restaurantul pentru nefumători servește mâncăruri la bufet pentru mic dejun, prânz și cină, cu opțiuni pentru copii disponibile la cerere. Pachetele de masă includ mic dejun, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive, iar băuturi nealcoolice sunt disponibile. Hotelul acceptă carduri de credit Visa și MasterCard.

Această descriere a fost cosmetizată folosind inteligența artificială.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Localizare

Hotelul Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort se află în Port d'Alcudia, la aproximativ 750 de metri de plaja cu nisip, într-o zonă liniștită, accesibilă și aproape de diverse baruri, magazine și restaurante.

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort

Ore de liniște

Hotelul Sea Club Alcúdia Mediterranean Resort nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?