021 9247

Număr cu tarif normal

Globales Pionero - Playa Santa Ponsa

Prezentare generală

Globales Pionero - Playa Santa Ponsa

Hotelul Globales Pionero - Playa Santa Ponsa oferă o gamă variată de facilități pentru a asigura o experiență plăcută oaspeților săi. Cu 209 camere, inclusiv 8 camere single și 200 de camere duble, hotelul dispune de 4 nivele accesibile prin 2 lifturi. Recepția este deschisă non-stop, iar oaspeții pot beneficia de un seif, schimb valutar și WiFi în spațiile comune. Grădina frumoasă și locul de joacă sunt ideale pentru familii, iar sala de jocuri și spațiul cu televizor oferă opțiuni de relaxare. Serviciile de închiriere mașini și biciclete permit explorarea împrejurimilor, iar cele 2 săli de conferințe sunt disponibile pentru întâlniri și evenimente.

Camerele sunt dotate cu aer condiționat, majoritatea având balcon, telefon cu apelare directă, seif și WiFi. Băile sunt echipate cu duș, iar pentru familiile cu copii există camere de familie. Complexul de piscine include 2 piscine în aer liber și bazine pentru copii, perfecte pentru relaxare sau activitate acvatică. Terasa însorită cu șezlonguri și umbrele oferă un loc ideal pentru a savura băuturi răcoritoare de la barul piscinei.

Pentru activități recreative, hotelul oferă opțiuni variate, inclusiv tenis, volei, tir cu arcul, tenis de masă și gimnastică, precum și o saună contra cost. Programul de recreere, miniclubul, minidiscoteca și cazinoul asigură distracție pentru toate vârstele.

În ceea ce privește mesele, hotelul dispune de o sală de mese și un bar, unde oaspeții pot savura preparate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Ofertele de masă includ mic dejun, demipensiune și regim all inclusive, cu un bufet bogat la micul dejun, prânz și cină, precum și o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Hotelul acceptă carduri de credit Visa și MasterCard.

Această descriere a fost cosmetizată folosind inteligența artificială.

Date și prețuri

Perioada de vacanță flexibilă?

Găsește vacanța perfectă pentru orice buget și preferință

1-3 nopți 4-6 nopți 7+ nopți

Localizare

Hotelul Globales Pionero se află în Santa Ponsa, la câțiva metri de plajă și la aproximativ 30 de km de Aeroportul Mallorca - Palma de Mallorca (PMI). Accesibilitatea este facilitată de mijloacele de transport în comun, disponibile la doar 250 de metri distanță.

Politicile hotelului

Animale de companie

La hotelul Globales Pionero - Playa Santa Ponsa accesul cu animale de companie nu este permis

Grupuri

Nu se impune limită pentru mărimea grupului

Hotelul Globales Pionero - Playa Santa Ponsa nu permite organizarea de petreceri sau de evenimente

Fumători

Fumatul nu este permis în incinta hotelului Globales Pionero - Playa Santa Ponsa

Ore de liniște

Hotelul Globales Pionero - Playa Santa Ponsa nu impune program de liniște

Contul meu

Ai uitat parola?

Sau conectează-te cu

Nu ai cont încă?

Creare cont

Sau conectează-te cu

Ai deja un cont?