Inapoi la Christian Tour

Adresa paginii a fost copiata. Acum puteti sa o partajati pe platforma dumneavoastra preferata

5 motive pentru care merita sa pleci in vacanta de Craciun

Ai tot auzit de vacantele de sarbatori, dar parca nu ai pleca de acasa fix de Craciun? Ti-am pregatit o lista cu 5 motive care speram ca te vor convinge ca o vacanta de sarbatori este o idee foarte buna.

1

Oaspete in loc de gazda

Entuziasmul zilelor de Craciun vine la pachet si cu o serie lunga de pregatiri. Mai ales daca ai musafiri, stim cat de atent te ocupi de curatenia de Craciun si de toate pregatirile de sezon.

Anul acesta, iti propunem sa fii tu oaspetele care nu trebuie sa miste un deget, iar noi, gazdele tale harnice, ne vom ocupa ca totul in jurul tau sa fie impecabil si sa miroasa a sarbatoare.

2

O cina deosebita

Stii si tu deja. Bucatarul gusta de atatea ori din preparate incat la final se bucura mai mult de bucuria celorlalti decat de deliciile pe care le-a gatit.

Iti propunem o cina deosebita, cu feluri de mancare care mai de care, de la retete traditionale, pana la mici delicii rafinate. Cea mai buna parte? Aceasta cina spectaculoasa va fi pregatita de altcineva, nu de tine. Sa nu mai mentionam ca altcineva se va ocupa si de vase.

3

O petrecere memorabila

Un mare avantaj pe care il au vacantele de Craciun pe care ti le oferim este si petrecerea pe care o organizam pentru seara de 25 Decembrie. Incepem festiv, inca din Ajun, atunci cand fiecare grup va fi vizitat de coruri de colindatori.

Continuam cu tot ce-i traditional si frumos, specific zonei in care ai ales sa mergi. Muzica si dansul si-au anuntat deja prezenta pentru fiecare petrecere in parte. Ce mai? Te asteapta o seara de pomina.

4

O intrebare taboo: e posibil sa ies mai ieftin plecand intr-o vacanta de Craciun?

Fiecare petrece Craciunul pe cat de grandios sau simplu prefera, normal. Dar daca inca mai ai vreun dubiu ca o vacanta de Craciun este o idee buna, atunci merita sa compari cheltuielile pe care le presupune de obicei sarbatorirea zilelor de Craciun acasa.

S-ar putea sa descoperi ca o plecare de cateva zile intr-una dintre destinatiile propuse de noi va fi o alegere avantajoasa si din punct de vedere financiar.

Nu uita sa iei in calcul si stresul si energia pe care le consumi acasa atunci cand vrei sa te asiguri ca totul este perfect in aceasta perioada speciala.

5

Un cadou de la tine pentru tine

Esti atat de obisnuit sa faci cadouri tuturor celor din jur, de la nepoti si copii, pana la prieteni apropiati și rude indepartate. Dar ce-ar fi ca anul acesta sa treci pe lista ta cu daruri inca o persoana foarte speciala?

Priveste aceasta vacanta ca pe un cadou pe care alegi sa ti-l faci tu singur cu ocazia celei mai frumoase perioada din an. Un asa cadou nu se refuza.

Asadar...?

Daca inca nu te-am convins ca o vacanta de Craciun este o idee grozava, atunci poate ca o vor face destinatiile pe care ti le propunem.

Daca nu ai facut-o inca, poti descoperi aici toate vacantele Senior Voyage de care te poti bucura Craciunul acesta:

https://christiantour.ro/seniorvoyage/turism?page=1&sort=recommended&order=desc&q=craciun&destination=romania

Speram ca vom petrece sarbatorile de iarna cum se cuvine, impreuna.