Inapoi la Christian Tour

Adresa paginii a fost copiata. Acum puteti sa o partajati pe platforma dumneavoastra preferata

Ținute pentru doamne. 4 idei pentru petrecerile de Revelion

Vacanta ta de Anul Nou se apropie cu pasi repezi si incepi deja sa te gandesti la ce vei pune in bagaj. Asa apare si inevitabila intrebare: "eu cu ce ma imbrac la petrecerea de Revelion?".

Ca sa nu stai prea mult pe ganduri, ti-am pregatit 4 idei de tinute pe care probabil ca le ai deja in dulap. Iata ce iti propunem:

1

Varianta fara griji

Tinand cont ca toata lumea vine ca sa se simta bine si sa se distreze, iti recomandam sa nu iti faci prea multe probleme legate de haine. Singurul criteriu este sa ai o pereche de pantofi in care sa poti dansa toata seara, iar tinuta este ca si rezolvata.

Mai ales daca ai ales o excursie care include si o serie de drumetii, e mai important sa faci loc in bagaj pentru bocancii de plimbare decat pentru grijile legate de haine.

2

Mergi la sigur

Tinutele compuse din 2 piese in aceeasi culoare sunt intotdeauna elegante si te fac sa arati foarte aranjata. Combinatiile sunt nenumarate si cu siguranta ca se pitesc deja in dulapul tau. Fie ca alegi o fusta cu jacheta asortata sau o pereche de pantaloni cu un sacou in aceleasi nuante, nu ai cum sa dai gres cu seturile din doua piese.

3

Ceva special

Daca ai in minte o tinuta despre care spui mereu ca nu ai unde sa o porti, poate ca petrecerea de Revelion va fi ocazia perfecta sa o scoti din dulap. Indiferent daca e o bluza deosebita sau o rochie de care te-ai indragostit, profita de petrecere si bucura-te de ceea ce ai deja in dulap.

4

Secretul sta in accesorii

Pana si cele mai simple haine pot deveni o tinuta speciala pentru Revelion cu ajutorul unor accesorii potrivite. Poate ca un sirag de margele colorate sau o pereche de cercei interesanti sunt singurul lucru de care vei avea nevoie ca sa simti ca te-ai imbracat festiv. Lista poate continua cu tot felul de accesorii de par sau poate chiar cu o pereche de pantofi colorati.

Speram ca ideile noastre te-au inspirat sa cauti tinuta perfecta in propriul dulap si te-au convins ca nu e nevoie sa mergi la cumparaturi special pentru aceasta ocazie.

Iti garantam ca pentru noi toti este mai important ca petrecerea sa fie tinuta minte, nu tinuta cu care ne-am imbracat.