Inapoi la Christian Tour

Adresa paginii a fost copiata. Acum puteti sa o partajati pe platforma dumneavoastra preferata

Tinute pentru domni. 4 idei pentru petrecerile de Revelion

Incepi sa faci bagajul pentru vacanta ta de Anul Nou si vezi cum iti ramane din ce in ce mai putin spatiu in geanta. Mai ales daca ai ales o vacanta in care drumetiile sunt la loc de cinste, bocancii tai pentru plimbare se vor asigura ca nu mai e loc de indoieli cu privire la tinuta de Revelion, cel putin nu in valiza.

Tocmai de aceea, ti-am pregatit 4 idei care sa te ajute sa alegi usor tinuta pe care probabil ca o ai deja in dulap.

1

Varianta fara griji

Un lucru este sigur. Toata lumea vine ca sa se simta bine si ca sa se distreze. Asa ca, daca nu esti genul care poarta costum in viata de zi cu zi, nu e nevoie sa porti nici acum. Tot ce iti trebuie cu adevarat pentru o tinuta fara griji este o pereche de pantofi in care sa poti dansa toata seara.

2

Solutia care te scoate mereu din belea

Nimeni nu a dat gres vreodata cu un sacou in care se simte bine si o camasa frumos calcata inca de acasa. Poti fi sigur ca vei arata festiv si ca te vei simti extraordinar cu aceste doua piese impachetate in bagaj.

3

O alegere mai indrazneata

Daca in dulapul tau se afla deja o vesta de costum, s-ar putea sa fie o solutie foarte inteligenta pentru seara de Revelion. Nu numai ca arata deosebit, dar ocupa si mai putin loc in bagaj in comparatie cu un sacou clasic.

4

Ceva special

Daca ai deja in minte o tinuta pe care consideri ca nu prea ai unde sa o porti, atunci petrecerea noastra de Revelion poate sa fie ocazia potrivita. Poate fi orice, de la o jacheta pe care ai putea sa o porti numai la ocazii, pana la o cravata colorata cu motive de sezon.

Daca nu ti-ai gasit inspiratia aici, poate ca o vei gasi in propriul dulap. De cele mai multe ori, acolo se ascund toate raspunsurile cand vine vorba de facut bagaje, nu in magazine.

In schimb, un lucru pe care putem sa ti-l garantam este ca la toate petrecerile noastre punem distractia pe primul loc. Cum ne place noua sa spunem, este mai important ca petrecerea sa fie tinuta minte, nu tinuta cu care te-ai imbracat.